Praktische informatie

De middagvoorstelling begint om 14:30 uur en de avondvoorstelling om 20:30 uur. De voorstelling duurt 90 minuten. Er is geen pauze.

Het theaterterrein is geopend vanaf anderhalf uur voor het begin van de voorstelling.

Locatie 

Sportpark Het Midden
Schout Doddestraat 48 
Vriezenveen 

Parkeerterrein 
Parkeren kan op de locatie of bij Sporthal De Stamper. Bij aankomst begeleiden verkeersregelaars u naar een parkeerplaats. 

Route auto 
Vanwege wegwerkzaamheden is de Schout Doddestraat afgesloten. Automobilisten worden omgeleid. Volg de borden Sportcomplex.  

Vanaf de N36 vanuit het zuiden
Neem afslag Vriezenveen-West en volg de omleidingsborden naar het Sportcomplex. 

Vanaf de N36 vanuit het noorden
Neem afslag Almelo-Noord en volg de omleidingsborden naar het Sportcomplex. 

Vanuit Vriezenveen
Kom zoveel mogelijk lopend of op de fiets. Komt u met de auto, volg dan de omleidingsborden naar het Sportcomplex. 

Route fiets 
Fietsers kunnen het sportcomplex opgaan bij de ingang vanaf de Boerhavelaan (naar voetbalvereniging DOS). 

De tribune waarop u plaatsneemt, is overdekt. 
 
De voorstelling gaat bij regen gewoon door. Als er regen is voorspeld, neem dan voor de zekerheid een poncho mee. Paraplu’s zijn niet toegestaan, omdat deze het zicht van anderen kan belemmeren. Pas als er noodweer is voorspeld, wordt er gekeken naar of we de voorstelling moeten uitstellen. In dat geval wordt u zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

We gaan graag een veilig en ontspannen theaterspektakel tegemoet en daarom is verplicht een coronatoegangsbewijs en een identiteitsbewijs mee te nemen naar de voorstelling. 

We werken met Testen voor toegang (vanaf 13 jaar). Dit betekent dat u een coronatoegangsbewijs moet laten zien (het ‘groene vinkje’). U krijgt een toegangsbewijs bij een negatieve testuitslag (indien u niet volledig bent gevaccineerd), een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. U kunt uw coronatoegangsbewijs tonen met de QR-code in de CoronaCheck-app of op een print. Bij de ingang van het theaterterrein wordt u gecontroleerd op de QR-code. 

Na binnenkomst hoeft u geen 1,5 meter afstand meer te houden. 

Op de website van de Rijksoverheid leest u meer over het Testen voor toegang.

Het is iets ingewikkelder dan normaal, maar zo kunnen we samen veilig én volgens de regels genieten van ‘Harmonie!’. We zien ernaar uit u te verwelkomen.
  

Wilt u het theaterspektakel bezoeken, maar bent u slecht ter been of zit u in een rolstoel? Neem dan contact met op ons door te mailen naar info@harmoniespektakel.nl. Dan kijken we gezamenlijk naar een passende plaats voor u.

Helaas kunnen we geen tickets terugnemen. U kunt uw tickets wel laten omboeken naar een andere datum door te mailen naar info@harmoniespektakel.nl. Dit kan tot drie dagen voorafgaand aan de voorstelling. Let op: u kunt uw tickets maar één keer laten omboeken. Een andere optie is dat u uw tickets verkoopt via Ticketswap. Doorloop in dat geval de volgende stappen:
 
1. Download uw gekochte tickets (deze vindt u in uw mailbox).
2. Ga naar Ticketswap, klik op ‘Verkoop tickets’, vul uw naam en e-mailadres in.
3. Selecteer Theaterspektakel Harmonie!, kies de juiste datum en vervolgens de tickets die u te koop aanbiedt.
4. Upload de tickets en volg de rest van de stappen.
5. Uw tickets zijn nu aangeboden en kunnen door iemand anders worden gekocht!
U hoeft uw tickets niet te printen. Het scannen vanaf een telefoon of tablet is mogelijk, mits het scherm op volledige helderheid staat. Bij papieren tickets moet de barcode leesbaar zijn, anders is het ticket niet geldig.

U heeft uw ticket(s) via uw e-mail ontvangen. De afzender is Eventree. Indien u uw tickets niet terug kan vinden, kunt u mailen naar info@harmoniespektakel.nl, dan ontvangt u de tickets opnieuw in uw mailbox. Check voor de zekerheid uw spambox.