Praktische informatie

De schoolvoorstelling begint om 12:30 uur, de middagvoorstelling om 14:30 uur en de avondvoorstelling om 20:30 uur. De voorstelling duurt tussen de 75 en 90 minuten. Er is geen pauze.

U kunt navigeren naar Sportpark Het Midden, Schout Doddestraat 48 in Vriezenveen. Bij aankomst zullen onze verkeersleiders u naar een parkeerplaats begeleiden.

De productie gaat bij regen gewoon door. Pas als er noodweer is voorspeld, wordt er gekeken naar of we de voorstelling moeten uitstellen. In dat geval wordt u zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

We gaan ervan uit dat de coronamaatregelen in september dusdanig zijn dat de voorstellingen gewoon door kunnen gaan. Uiteraard houden we ons aan alle adviezen en maatregelen vanuit de overheid. Als het toch niet is toegestaan, wordt de voorstelling verplaatst naar 2022. Uw gekochte kaarten blijven dan uiteraard gewoon geldig.

Wilt u het theaterspektakel bezoeken, maar bent u slecht ter been of zit u in een rolstoel? Neem dan contact met op ons door te mailen naar info@harmoniespektakel.nl. Dan kijken we gezamenlijk naar een passende plaats voor u.