Meedoen aan Harmonie!

Momenteel zoeken we alleen nog acteurs (man) tussen de 35 en 50 jaar en jongeren (man/vrouw) tussen 16 en 22 jaar.

We zoeken enthousiaste amateuracteurs en zangers die samen met de muzikanten van de Vriezenveense Harmonie dit spektakel tot een geweldig succes willen brengen. Heb jij ervaring met musical/toneelspelen of zing je in een koor of band? En heb je zin in een uitdagend project deze zomer? Meld je dan aan. Lees hieronder meer informatie per rol, of ga meteen naar de aanmeldpagina.

Voor het ensemble zoeken we diverse acteurs van 16 jaar en ouder. Vrouwen, mannen, ouder, jonger, ervaren musicalspelers en beginnende talenten. In verschillende scènes speel je een inwoner uit Vriezenveen in uiteenlopende tijden en situaties. Je hebt geen eigen tekst. In de gezamenlijke zangnummers zing je mee.

In het script zitten meerdere bijrollen. In een bijrol heb je een groter aandeel spel en zang dan in het ensemble en heb je eigen tekst.

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Graag krijgen we alvast een indruk van je zangkunsten. Maak een kort filmpje van maximaal 1 minuut waarin je iets zingt. Je mag zelf kiezen wat je zingt. Stel je in het filmpje ook meteen even voor. Vertel wat eventueel je ervaring met acteren is en waarom je aan dit project mee wilt doen. Ook horen we graag wat jouw motivatie is om je aan te melden voor een bijrol.

Naar aanleiding van je aanmelding word je uitgenodigd voor een call-back ronde waarin je live je vaardigheden als acteur en zanger kunt laten zien. Zo kunnen we tot een goede verdeling van de beschikbare rollen komen.

Voor het koor zoeken we zelfverzekerde zangers die samen met overtuiging de liedjes ten gehore kunnen brengen en zo de acteurs op het toneel ondersteunen. Begeleid door orkest zingt het koor delen uit zo’n zestal muziekstukken. Dit varieert van klassiek, tot volksliedjes tot popsongs. Het koor acteert niet. Gezien de beperkte repetitietijd is het gewenst dat je kennis van het notenschrift hebt. Ervaring met zingen in groepsverband is een pré.

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier. Geef daarbij ook aan wat je zangervaring is en of je lid bent van een koor of groep. Ook horen we je graag vast zingen. Kun je een kort filmpje van maximaal 1 minuut maken waarin je een stukje naar eigen keuze zingt?

Naar aanleiding van je aanmelding word je uitgenodigd voor een zangbijeenkomst. Daar kun je live van je laten horen.

Het is lastig plannen in deze tijd. Vooralsnog is het streven na de meivakantie te beginnen met de repetities. De repetitieperiode loopt tot aan de voorstellingen in september. In de zomervakantie repeteren we door, met uitzondering van de bouwvak.

De repetities vinden plaats op zaterdagochtend en/of – middag in Vriezenveen. Uiteraard hanteren we tijdens de repetities de coronarichtlijnen.

Harmonie! is een ambitieus project van semi-professioneel niveau. Van alle deelnemers wordt een bijbehorende instelling verwacht. Aanwezigheid op alle repetities en het kennen van je partij/tekst/rol is een voorwaarde om mee te doen.

Daar krijg je natuurlijk ook iets voor terug. Repetities onder leiding van een professionele regisseur en professionele koordirigent, samenwerking met een van de beste harmonieorkesten van Nederland en deelname aan een uniek muziektheaterspektakel.
Wil je meedoen aan Harmonie!? Meld je aan via dit formulier!
Ik geef me op voor: *